O nama

Dozvolite da vam se predstavimo

Opremite vašu industriju uz nas

Opremamo i pružamo podršku različitim industrijama već više od 30 godina.

Radionica OBRADA METALA osnovana je kao obrt 1985. godine sa osnovnom djelatnošću kao ljevaonica obojenih metala, te strojna obrada istih.

 

Zbog sve manjih potreba za ljevanjem metala i smanjenja tržišta, radionicu proširujemo i paralelno ulazimo u proizvodnju čeličnih konstrukcija i metalne galanterije.

Specijalizirali smo se za mesnu industriju: izradom sistema za transport mesa, utovar, istovar, rashladne komore, klaonice i svih pratećih dijelova u tehnološkom procesu obrade mesa.

Zbog povećanja djelatnosti 2019-e otvaramo OM-Radečić d.o.o. kako bi smo mogli pružiti kvalitetiniju i širu uslugu našim klijentima.

Također izrađujemo čelične konstrukcije za hale i slične proizvodno – skladišne prostore , obložene termopanelima, limovima ili nekim drugim
materijalima.

 

2015.g. uvodimo ISO 3834, certifikate za zavarivanje za postupke TIG, REL, MIG, MAG te njima jamčimo kvalitetu proizvoda.

Proizvodne mogućnosti i strojni park

Zanima vas partner za proizvodnju ili imate potrebu za izradom većeg broja određenih proizvoda? U našem strojnom parku možete pronaći CNC preše, water jet, aparate za varenje i obradu inoxa.

Gotovi proizvodi i zastupstva

Prozvodimo veći broj gotovih proizvoda, poput inox stolova, kolica, preša, ali otvoreni smo i za zastupstva kompleksnijih gotovih proizvoda poput komora za zrenje mesa, dimljenje, sušenje, kuteri i sl.

Zaposlenje i poslovna kultura

Obzirom na naš veliki asortiman usluga, brojne klijente i opseg poslova, često smo u potrebi za proširenjem našeg vrijednog tima. Obratite nam se ukoliko želite raditi u kompaniji koja raste, cijeni poslovnu kulturu, marljivost, trud i zalagenje.

Obratite nam se s punim povjerenjem!

pridružite se i Vi listi naših zadovoljnih klijenata